Feltres de llana natural de Textil Olius: seguretat i creativitat per als més petits.

Feltres de llana natural de Textil Olius per a decoració d’espais infantils i mobiliari per a nens..

Els feltres de llana natural de Textil Olius són una opció especialment adequada per al seu ús en guarderies, jardins d’infància, mobiliari infantil i joguines. La nostra certificació OEKO-TEX (Classe 1) garanteix la seguretat dels nostres productes en el contacte amb els nens.

A més, oferim una àmplia gamma de colors per a crear ambients divertits i estimulants per a l’aprenentatge i la creativitat dels més petits.

Els colors tenen un impacte significatiu en l’estat d’ànim i comportament dels nens, i poden influir en la seva creativitat i els seus processos d’aprenentatge.

Per aquesta raó la nostra àmplia gamma de colors, des de tons suaus i pastís fins a colors brillants i cridaners, permeten personalitzar l’espai de joc i aprenentatge dels nens de manera única.

La certificació OEKO-TEX garanteix la seguretat dels nostres feltres de llana natural.

Fabriquem els nostres feltres de llana natural de manera sostenible i no contenen substàncies químiques tòxiques, per la qual cosa són completament segurs per al contacte amb nens.

La certificació OEKO-TEX, que avala els nostres productes, és una de les certificacions més respectades en el sector tèxtil.

Significa que els productes han estat provats per un laboratori independent i han estat verificats com a segurs per al medi ambient i la salut humana.

La certificació OEKO-TEX garanteix que els productes tèxtils són segurs per al seu ús en contacte amb la pell humana i que no contenen cap substància tòxica o perjudicial per al medi ambient.

Durabilitat i qualitat en mobiliari, joguines i decoració d’espais infantils.

A més de ser segurs, els feltres de llana natural de Textil Olius també ofereixen avantatges en termes d’eficiència energètica i qualitat.

Els feltres d’alta densitat són resistents al desgast i tenen una llarga vida útil, la qual cosa els fa ideals per a l’ús en entorns amb alta activitat com a guarderies i jardins d’infància.

Els nostres feltres de llana natural són l’opció perfecta per a crear entorns segurs i estimulants per als nens, així com per a la fabricació de joguines.

La garantia de la qualitat és imprescindible quan es tracta de productes que estaran en contacte directe amb les persones, ja que la salut i la seguretat són la nostra prioritat indiscutible.